גלולות היריון וסקס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/01/2016 | 22:04 | מאת: לינוי

התחלתי גלולות לפני 7 חודשים בזמן הזה אני וחבר שלי שוכבים כל יום, לפעמים גם כמה פעמים ביום והוא גומר בפנים כל פעם, רציתי לדעת אם אפילו שאני לוקחת גלולות אני יכולה להכנס להיריון?

שלום לך בעקרון אם את לוקחת את הגלולות באופן סדיר ולא שוכחת גלולות על הדרך, אין שום סיבה שתכנסי להריון. לעיתים מדובר במצבים בריאותיים כמו שלשלול שיכולים להוריד את יעילות הגלולה, אז ספציפית מומלץ להשתמש גם בקונדום ליתר בטחון במצב זה. אך מעבר לכך אם את לוקחת את הגלולות לפי ההוראות אין oיבה לדאוג. בבברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות