חשק מיני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/01/2016 | 18:14 | מאת: אדווה

היי אפרת, במקום לשאול אשמח אם תסבירי לי מה זה חשק מיני ומה ההבדל בינו לבין תשוקה? עם דגש האם הכוונה זה כשיש פרטנר בנמצא או כשאין? עקרונית בקצרה אין לי רצון לקיים יחסי מין וזה א מעסיק אותי בכלל וגם כשאני עם בחור בתחילת הדייטים לא חושבת על זה להפך אם אני חושבת אני לא רוצה ובורחת.. האם אני א -מינית? תודה

שלום לך מביאה לך כתבה שהייתי חלק מהכנתה בנושא של עובדות על חשק מיני, היא תיתן לך מעט ידע בנושא חשק מיני ומה משפיע עליו ואולי תוכלי למצוא את עצמך שם. בכל מקרה חשוב שתדעי שגם אם יש חרדה מדייטים או מגברים או ממגע או מיניות זה יכול להשפיע על החשק.. יש הרבה דברים שצריך לבדוק לפני שמחליטים שאת א- מינית... וגם זה רק אחרי בדיקה מעמיקה והכרות איתך, בטח שלא בתשובה בפורום ועל סמך כמה משפטים... הנה המאמר: https://www.facebook.com/efrattherapy/posts/967186313331840 בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות