חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/12/2015 | 16:41 | מאת: רוני

היי. שמי רוני אני בת 23 התחתנתי עם הגבר שהוא אהבת חיי לפני כחצי שנה, אנחנו ביחד סך הכל כשנה וחצי, ואף פעם לא באמת נהנתי מסקס גם לא לפניו שהתנסתי עם 2 גברים, איתו עוד היה לי בסדר בהתחלה, ואני דווקא לא מתייבשת באמצע הסקס אבל הבעיה אצלי היא שמלכתחילה לא בא לי סקס, לא בא לי להתלבש סקסי או את כל העניין של החדירה זה פשוט לא מעניין אותי, אני אוהבת את החיבוקים והנשיקות החום והאהבה. אני יודעת שמשהו לא בסדר אצלי כי לפני החתונה עוד היה לי חשק ונשארתי רטובה להרבה זמן, הינו עושים את זה 3 פעמים בלילה ועכשיו לא בא לי אפילו פעם אחת. יש לי גם קצת בעיות בבטן כמו תחושת אי נוחות שזה מעיב לי על יחסי המין וגם אני לוקחת גלולות, אבל הגיוני שזה עד כדי כך משפיע עליי? איך אני ילמד להנות מסקס ? אני מרגישה שאני יכולה אבל זה לא קורה פשוט.אף פעם לא גמרתי מחדירה מאף גבר, רק באוננות, וגם אז זה לא היתה תחושה מספיק חזקה שארצה אותה שוב מיד... כל העניין קצת מציק לי אני לא רוצה שבעלי יחשוב שהוא לא מושך אותי, אבל זה אצלי בראש לא בא לי פשוט. היתי רוצה ללמוד להנות. מה עצתך?

רוני שלום אני חושבת שהקושי שלך הוא להבין ולגלות מה עוצר אותך בסקס מלהנות, מלהשתחרר, מלהרגיש או מלהימשך.. בלי קשר לגבר שאיתך- משהו שעדיין לא פתור בעיני בינך לבין עצמך. לדברייך את מעדיפה חום ואהבה, אך לא מעוניינת בסקס ונכון לבדוק מהן הסיבות שגורמות לך להרגיש כך בינך לבין עצמך ועם בן הזוג שלך ולעשות הפרדה כזו בין הדברים. את מתארת גם איזה שהוא כאב פיזי בבטן שנכון בעיני היה לבדוק עם רופאת נשים, יתכן ואת מקשרת אותו למיניות- אך שווה לבדוק מה מקורו. לגבי גמירה מחדירה, אל לך להרגיש חריגה כי לא הרבה נשים גומרות כך והרב גומרות מגירוי חיצוני של הדגדגן. זה לא בהכרח קשור למשיכה, אך בכל זאת נכון לבדוק מה עצר אותך עם בן הזוג בכלל מלהנות- האם זו חוסר משיכה? או קושי שלך להשתחרר מינית? מה שהייתי מציעה לך לבדוק זאת במספר שיחות של יעוץ מיני כדי להבין מה הבעיה ולטפל בה. אשמח לסייע לך ומוזמנת לפנות אלי במייל במידה ויש לך עוד שאלות: [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות