מבולבלת מעולם הדייטים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/12/2015 | 17:02 | מאת: אוסנת

היי אפרת, אני בחורה טובה מה שנקרא ומבפנים אני באמת לא רוצה ולא ארצה סטוץ שזה סקס חפוז או מערכת יחסים של מין. יש לי אולי בעיה רגשית ( אני לא יודעת) אבל אני מחפשת חבר רציני עדיין לא היה לי. מאוד קשה לי למצוא אומרים שאני בררנית. את כולם אני פוסלת מאוד חשוב לי מה עשה בצבא מה בתיכון מה לומד אם בכלל ועד כמה הוא רציני לקשר.. כשאני אומרת בעיה רגשית, אני מתכוונת שאף אחד לא עומד בציפיות ואני לא מעיזה סתם ככה לצאת עם מישהו בשביל החוויה כי אני לא מאלו שמכינים ראש בריא למיטה חולה לא רוצה להתאהב ולהתיקע או להיפרד בסופו של דבר כי זה לא מתאים ולא רוצה שהצד השני יעזוב אותי כי קשה לי עם פרידות לכן אני בררנית כאילו למצוא את המישהו המתאים או שיכול להיות פוטנציאל. האם זה נורמלי???? הבעיה היא שאני כבר בת 28 ולא מצאתי אחד כזה. מגיל מסויים בחורים מבינים מהר שאני חסרת ניסיון ויש שבורחים מה שגורם לי להסתגרות. הביטחון העצמי שלי ירד כי כולם עושים הכל גם ללא מטרת חברות ואינני כזאת. יש לציין שאין לי דחפים לגמור מזה או לקיים יחסים ואני גם לא נמשכת לבחורים שמתחילים איתי.. אני מאוד חוששת שיבוא הבחור שימצא חן ואתבייש במי שאני כי כבר אני מגלה התנהגויות מהלחץ והם מבינים.. כיצד אפשר לצאת מהמעגל הזה?? אני מרגישה שהם מאוד אוהבים לקדם עיניינים ואני בורחת ( שוב מעבר לזה שלא נראים לי גם ככה) כיצד אפשר להבדיל מי רוצה אותי בשביל כיף ומי רוצה באמת?? האם בחור שמזמין אותי אליו הביתה זה מתמימות או שבאמת רוצה לשכב איתי?? אני לא יודעת איך לזרום ולנהוג איתם אני יודעת שאני חותכת וזהו. מרגישה דחויה שאף אחד לא באמת רוצה להכיר אותי למרות שיש מלא מחזרים הכל סתם באוויר... אשמח מהניסיון שלך לשמוע מה דעתך ואם יש לך טיפים מה עליי לעשות...אישית אפשר לדבר על זה עם בן זוג אבל את חושבת שזה יעזור?? ברור ששיגיד שההזמנה הביתה זה רק לראות סרט.

אוסנת שלום לפני שאת נכנסת ללנסות להבין את כוונות הגברים ומה הם בדיוק רוצים ממך, נראה לי הכי נכון שקודם כל תנסי להבין את עצמך ומה מתאים ונכון לך.את מדברת על חוסר ניסיון, חוסר בטחון, לא ברור לך עד כמה יש חשק מיני והאם וכמה את נמשכת לבחורים- שם הייתי מתחילה את הבדיקה, עוד בכלל לפני הנסיון לצאת עם גבר כלשהוא. את מאד מבולבלת ונראה לי שנכון שתעשי בדיקה מעמיקה של הדברים. הפורום כאן יכול לתת מענה על שאלות מאד ספציפיות וממוקדות ושאלתך דורשת בדיקה והעמקה שיכולה להיעשות רק בטיפול ונשמע שיכול להיות נכון לך טיפול מיני- ולכן זה מה שאני ממליצה לך!! במידה ותחליטי ללכת לתהליך כזה את מוזמנת להתייעץ איתי הן כאן והן למייל שלי: [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות