שאלה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/12/2015 | 10:15 | מאת: חסוי

שלום, יש לי שאלה קצת מוזרה אבל אני שואלת ברצינות ואשמח לתשובה: אני מאוד אוהבת ללבוש פיג'מות ילדותיות והלבשה תחתונה עם דוגמאות של דיסני וכו'. זה נראה לי חמוד וצבעוני... אבל מצד שני, זה קצת מביך אותי לפעמים שזה לא נשי אלא ילדותי ושבנים לא נמשכים/אוהבים בנות כאלו..ושהם מעדיפים נשים שלובשות ביגוד מאוד מיני... האם זה בסדר שאני כך? תודה

שלום לך קודם כל מאד חשוב מה את אוהבת ומה מרגיש לך כייפי ונעים ללבוש. ואם פיגמות של דיסני ודברים כאלה כייפים לך ועושים לך טוב אין סיבה להפסיק. לגבי גברים, לא נראה לי שניתן להכליל כי לכל אחד יש את ההעדפות שלו ונכון שתבדקי עם בן הזוג הספציפי שלך מה הוא אוהב. יש כאלה שאוהבים ביגוד סקסי ויש כאלה שיעדיפו דווקא את המראה החמוד או את מראה הילדה הקטנה. ואין בסדר או לא בסדר, יש מה שנכון ומתאים לך ולבן זוגך. שיהיה יום מקסים אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות