שלום רב. במסגרת ה"משחקים" שלי ושל אשתי... הכנסתי ל

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/12/2015 | 10:11 | מאת: גולן

שלום רב. במסגרת ה"משחקים" שלי ושל אשתי... הכנסתי לה לאיבר המין מסטיק (לא מנטה/חריף , בטעם פירות) לא לעוס. מהמסטיקים בצורת מלבן קטן שמגיעים באריזת קופסה קטנה. כדי שהוא לא ייצא מהר, "דחפתי" אותו עם האגודל פעם אחת פנימה... השאלה שלי היא- המסטיק נמצא שם (עדיין..) כבר מעל ל-48 שעות ולא יצא... האם הוא יכול לגרום נזק כלשהו? האם ואיך הוא ייצא משם? הוא יכול להיתקע שם (כי זה לא חומר שנמס,זה מסטיק) ? האם המחזור החודשי יוכל "לעזור" לו לצאת יותר? מה אפשר לעשות? היא קצת חוששת... אשמח לתשובה מהירה בבקשה! תודה.

שלום לך ממליצה לאשתך לגשת בעניין לרופא נשים. משחקים זה דבר שיכול מאד להעשיר את חיי המין, עם זאת צריך לשים לב לחומרים שמשחקים איתם כדי שלא יגרם נזק. לגבי המסטיק, מניחה שרופא נשים ידע את התשובה או יסייע במידת הצורך. מאחלת לכם המשך סקס מהנה ומגוון בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות