לחץ וקיפאון עד כדי הקאה בזמן אקט מיני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

24/11/2015 | 11:55 | מאת: נעמה

הייתי באקט מיני עם בחור, זה האקט המיני השלישי או השני שלי בסך הכל. אך מעולם לא קיימתי יחסי מין. במהלך האקט הייתי קפואה והבטן שלי הייתה מכווצת. הייתי פסיבית ולא יכולתי לפעול כמעט, הרגשתי שאין לי אוויר ובנוסף לכל הייתה לי בחילה עד שבסופו של דבר הקאתי. במחשבה אני נמשכת לבחור ורוצה את המגע שלו אך באקט עצמו הגוף שלי בוגד בי ואני לא מרגישה חרמנית... אשמח לתגובה(:

28/11/2015 | 17:33 | מאת: מנסה לעזור

הי, כפי שכתבת את לא מנוסה בסקס את רוצה בדמיון אך בפועל כשזה על אמת את לא משוחררת אזל זה יעבור עם הזמן. אולי לא מרגישה מינית? אולי לא מרגישה טוב עם גופך, מתביישת? אולי לחוצה מהסיטואציה המינית ומודעת יתר , חושבת איך להיות טובה במיטה? בכל מקרה ההקאה זה מחרדה ומלחץ מהסיטואציה. מקווה שיש לך בן זוג אוהב ותומך אם הזמן זה יעבור

שלום לך אלו הפעמים הראשונות שלך וזה רק טבעי שבהתחלה תחששי, תתרגשי , ואולי לא תרגישי הכי בנח כי הכל חדש לך, לא מוכר ולא ידוע. עם זאת התגובות החריפות של גופך בכל זאת באות להגיד לך משהו שנכון להקשיב לו ולא להתעלם ממנו. למרות שאת נמשכת לחברך ומעוניינת לקיים איתו יחסי מין, את עדיין אולי חוששת מבחינה רגשית וזה מאד מפחיד אותך עד כדי שגופך צריך ל"אותת" לך בהקאה כדי שתשימי לב אליו. מה שהייתי מציעה לך הוא ללכת עם הקצב של גופך, לראות איך את מרגיעה אותוף נושמת, שלא יהיה אף מגע במיניות שלך עם בן הזוג שלא נכון הן לך והן לגופך. דבר נוסף חשוב, שלא תתמודדי עם הכל לבד, שתפי את בן זוגך בקשייך וחישבו יחד איך אולי ניתן להאט את הקצב ולהתקדם במגע המיני בצורה שלא תאיים וגופך יגיב אליה ללא חרדות ותגובות קיצוניות. זיכרי- גופך צריך להיות שותף כאן לכל החויה המינית ואת לא יכולה ללכת נגדו. מביאה לך גם קישור למאמר שרואיינתי אליו על חרדות ביחסי מין, אולי גם יעזור לך ותקבלי ממנו כמה טיפים: http://www.efratmanor.com/%D7%A4%D7%97%D7%93-%D7%9E%D7%99%D7%97%D7%A1%D7%99-%D7%9E%D7%99%D7%9F-%D7%9B%D7%9A-%D7%AA%D7%AA%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%95-%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%95/ מאחלת לך הצלחה בהמשך ומוזמנת לפנות במידת הצורך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות