לאפרת מנור תשובה -משיכה פיזית

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

21/10/2015 | 18:21 | מאת: חנה

תודה לך, אז ככה ראשית אני יודעת שיש אהבה ללא משיכה פיזית הייתה לי אהבה גדולה שכזו. אהבה לא התאהבות :) שנית, רוב הגברים כלומר סתם שאני הולכת ברחוב וכו' לא מושכים אותי פיזית כשיש בחור שמושך אותי הוא בד"כ נראה טוב ולרוב הוא כנראה נראה ממש טוב שדעת הרוב גם חושבים כך. מנסה לומר רף גבוהה יש לי למשיכה מינית פיזית. זה יכול לגרום לי להידלק אבל אני לא מאבדת עשתונות. זה גורם לי להסתכל עליו ולחשוב חבל שהוא לא שלי.. אם אצא עם בחור שממש מושך אותי זה לא אומר שאתן לו לגעת בי מהר יותר ממי שאני יוצאת איתו ופחות מושך, כי מה שחשוב לי זו ההתנהגות וההתנהלות שלו אליי כלומר שמאת מתעניין בי שאיכפת לו ולא יוצא איתי רק כי נמשך אליי וחרמן. ברור שככל שנמשכים יותר רוצים את המגע וככל שלא נמשכים ההתנהגות חשובה. היה לי מקרה מוזר נפגשתי עם בחור שלא ראיתי זמן רב אז זה כמו בליינד דייט אני אפילו לא ידעתי אם ימשך אליי כי עברו שנים. פעם היה דלוק עליי ואני עליו במראה אך ידעתי שבשל ההתנהגות שלו הוא רק יפגע בי וכי כוונותיו לא רציניות. כעת שנפגשנו הוא ישר נגע בי וזה הפריע לי כי לא היה ברור לי כוונותיו לא הייתה שיחה והתעניינות בי.(שוב לא מובן לי למה יוצרים ממש קרבה אם בכלל לא מכירים?? ואיך יכול להיות שאיכפת לו ממני? אז אני מתרגמת את זה למשיכה אליי ואולי רצון לבדוק אם אני זורמת) כשזזתי נעלב הוא גם בא לנשק אותי בשפתיים עם הרבה רוק.. ואז נעלב.. אח"כ כל ההתנהגות שלו השתנתה והוא הסביר את עצמו שבטח אז פחדתי להיפגע ונישק אותי ביד ואז הוא נראה לי כל כך חמוד ואני רציתי לברוח ממנו כי לא נמשכתי אליו וגם כי התייחס אליי בצורה שהתייחס בהתחלה שזה הרוב וכבר נמאס לי מזה.. ואז הוא אמר טוב אז רק חיבוק קשה לתאר אבל הוא היה הכי אותנטי ואיכפתי ואז חיבקתי אותון והיה לי פתאום כיף.. הלכתי הביתה והרגשתי רע שחתכתי איתו את הדייט ושכוונותיו אולי טובות ואני סתם פרנואידית.. אבל כעת הוא בכלל לא שם עליי כשאני יוזמת קשר מתייחס אבל לא מתקשר מעצמו וכעת גם בכלל ניפנף אותי.. אז שוב יוצא שצדקתי... שאני חשדנית ולא זורמת.. מאוד קשה לי אפשרת שבהתחלה הכל ממש דבש ולמחרת הם לא זוכרים אותך.. למה זה? האם זו נבואה שמגשימה את עצמה?? במקרה הנוכחי הוא ממש יודע שחשבתי שלא הי ה אז רציני.. ועכשיו חשבתי שנפגע ממני כשנפגשנו ולא נתתי לו לגעת בי ונעלב פירש את זה כמעין דחייה מה שנכון אגב אבל הנה בהתנהגותו והצהרת כוונות לרצינות מיד שיתפתי פעולה... עכשיו אני שוב כועסת עליו.. תודה מראש

חנה שלום את מביאה כאן מקרה אחד של בחור שיצאת איתו.. אך להערכתי שווה קודם כל לזהות מספר דברים בעצמך קודם- כמו איך את תופסת ומרגישה עם עצמך ועם מיניותך ? מה קורה לך בקשרים בכלל בחיים ומה קורה לך מול גברים שמנסים ליצור קשר? זה חייב להעשות במסגרת טיפולים שתסייע לך לבדוק את הדברים ולמצוא להם פתרונות בצורה יסודית ומעמיקה יותר. הפורום כאן יכול לתת מענה ומידע מסויים, אך חשוב שתביני שהוא לא יכול להוות תחליף לטיפול. ובעיני טיפול מיני אצל מטפלת מינית מוסמכת זה מה שאת צריכה כדי להבין ולהתגבר על קשייך. אשמח לסייע בכל הדרוש מוזמנת לפנות אם יש עוד שאלות למייל:[email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות