חוסר חשק

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

24/09/2015 | 21:17 | מאת: נויה

מעוניינת בהמלצה או הפנייה לגורם המטפל בחוסר חשק אצל הגבר. היינו בעבר במרפאת יחסים- לא עזר. כל הבדיקות הפיזיולוגיות תקינות.

שלום לך, חוסר חשק אצל גברים, זה משהו שאני נתקלת בו לפעמים בקליניקה. כשיש לנו חשק לחיים, אנחנו עושים דברים שאנחנו אוהבים וטוב לנו עם עצמנו ועם גופנו הרבה פעמים גם יש לנו חשק מיני. יש הרבה דברים שיכולים להשפיע על ירידה בחשק אצל גבר כמו: יחסים זוגיים רעועים, דכאון, חרדה, משברים בחיים ועוד. נשאלת גם השאלה אם תמיד לא היה חשק או שזה משהו שהתחיל פתאום והשתנה. חשק מורכב גם מהמרכיב הגופני אבל גם מושפע ממה שאנחנו מרגישים , מהמצב רוח שלנו ומהקשרים והחויות שיש לנו בחיים. מוזמנים להגיע לשיחת יעוץ כדי לבדוק במה מדובר, אשמח לסייע. [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות