גומר מהר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/09/2015 | 10:12 | מאת: חיים

לא קיימתי יחסי מין מלאים כמה שנים ועכשיו חזרתי לקיים ופתאום אני גומר מהר וזה לא היה לי פעם מה לעשות

שלום לך כשמתוארת שפיכה מהירה, מדובר במצב של חוסר שליטה בנקודת האל חזור שזה הרגע שקורה בדיוק לפני השפיכה. ברגע שלומדים לזהות את התחושה שניה לפני שנכנסים לרגע זה(שממנו מאבדים שליטה) ניתן ללמוד לשלוט בשפיכה ולתזמן אותה. אך מדובר בעניין של תרגול אישי והכרות עם הגוף. איני יודעת מה קרה עם מיניותך בשנים האחרונות, מניחה שהיו הרבה דברים שהפריעו או הקשו עליך לקיים יחסי מין. איני יודעת מה קרה מבחינה רגשית ומה קרה מבחינת היחסים הזוגיים שהיית או לא היית בהם, אך ברור שהכל קשור והכל יכול להשפיע. במידה ואתה מוטרד, ממליצה לפנות למספר שיחות של יעוץ וטיפול מיני ולבדוק מה הגורמים שיתכן והשפיעו עליך ולטפל בהם. אשמח לסייע: [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות