אוננות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/08/2015 | 01:15 | מאת: אנונימית

היי שאני מאוננת לפעמים לפני שאני גומרת יש לי הרגשה כאילו אני חייבת לעשות פיפי זה נורמאלי

שלום לך לשאלתך, אזור האגן בו נמצאים שלפוחית השתן, הרחם ואיבר המין הוא אזור יחסית קטן והכל בו מאד קרוב. יתכן ובזמן האוננות (לעיתים אני שומעת דיווח דומה מנשים אחרי יחסי מין) את מכווצת שרירים מסויימים שלוחצים על שלפוחית השתן ואז את חשה תחושות כאלו. לא מניחה כי קיימת כאן בעיה. תמיד יכולה להתייעץ עם רופא נשים אם את עדיין מודאגת. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות