שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/08/2015 | 14:39 | מאת: גבי

אני ואישתי במשך כמה שנים לא קיימנו יחסים אני והיא היינו עושים אחד לשני ביד ועכשיו אנחנו חזרו לשכב והבעיה שצצה פתאום שאני גומר מהר

גבי שלום שפיכה מהירה היא בעיה מוכרת. מדובר בקושי של הגבר לזהות מתי נקודת האל חזור שקורית ממש לפני השפיכה. ישנם תרגילים התנהגותיים בטיפול מיני שניתנים לתרגול בבית כדי ללמוד ולהכיר את הגוף ולזהות נקודה זו וכך להתחיל לשלוט בשפיכה. מעבר לכך, חשוב לי לאמר, שברוב המקרים כמו כל הבעיות המיניות, לא מדובר בבעיה טכנית בלבד. וכיון שהיא התחילה לאחרונה חשוב לזהות ולהכיר מה השינויים שהיו לאחרונה בחייך, או המערכת היחסים הזוגית שלך עם אשתך, או אולי במצבך הפיזי והבריאותי, או הנפשי. במידה ובעיה זו מפריעה לכם ממליצה בחום לפנות לטיפול מיני כדי לנסות להבין מה הגורמים לה ולטפל בהם. מוזמן אם יהיו שאלות נוספות: [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות