מיניות מוזרה?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/08/2015 | 10:36 | מאת: ד.

אני בת 42 גרושה ובן זוגי בן (כמעט) 57 יחד חודשיים וחצי ביחסי המין אני ומתגרה ונהנית אבל אני מרגישה שהם מאוד לא מגוונים אותה תנוחה (מסיונרית) + הדרך שבה הוא מגיע לסיפוקו היא על ידי חיכוך איבר המין בפי הטבעת שלי ז"א לא בחדירה שוחחתי על כך איתו הוא אמר שלא ידע שזה חשוב לי ומאז פעם אחת חזר שוב לדרך הקודמת ואני מתלבטת כך יראו חיי המיו שלי ?????

שלום לך במיניות לדעתי אין מוזר או לא מוזר, יש מה שנכון ומתאים לשני בני הזוג. במיניות שלך, כפי את מתארת, יש דברים שלא מספקים אותך והיית רוצה שיראו אחרת או יהיו יותר מגוונים. התחלת נכון בלשוחח על כך עם בן זוגך- ותקשורת על ההעדפות, מה מדליק יותר או פחות היא דרך חשובה להגיע למה שנכון ומספק את שני בני הזוג. עם זאת, נראה שכאילו " נתקעתם" בדרך מסויימת וקשה לכם לצאת ממנה ולשנות. הייתי מציעה לכם ללכת למספר שיחות של יעוץ מיני כדי לקבל כילים, לתקשר ולדבר על זה ולחשוב יחד איך ניתן לעשות שינוי ואיזה שינוי נכון ומתאים לשניכם. אל תשכחי גם את פער הגילאים ביניכם, ולא ברור לי האם יש אולי איזו שהיא בעיה בתפקוד המיני של בן זוגך? שזה גם משהו ששווה לבדוק ואם הוא מפריע לטפל בו. אשמח לסייע בכל שאלה בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות