טיפולי המרה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/08/2015 | 06:40 | מאת: דנה

היי ,את מאמינה ביכולת של טיפולי המרה לשנות נטייה מינית? האם יש טיפול שיכול לעזור לי להימשך לבן זוגי? יש לי בעל מדהים וילדים. תודה.

שלום לך לא כל כך ברור מאיזה מקום את שואלת את שאלתך. אינך נמשכת לבעלך ואת בעצם רוצה לבדוק אם יש איזה שהוא טיפול שיעזור לך להימשך אליו? את נמשכת לנשים ואת רוצה לשנות זאת? מה בעצם הבעיה מבחינתך? בכל מקרה, טיפולי המרה שבאים לשנות את העדפתו המינית של אדם, אני ממש לא מאמינה בהם. אני מאמינה שאדם, ובטח את צריכים קודם כל להתחבר למה שהם מרגישים וחשים. במידה ויש קושי במשיכה לבעלך או העדפה מינית שאת מתכחשת לה, הייתי מציעה לך לבדוק זאת קודם כל עם עצמך. כי בעיני קודם כל חשוב שתדעי ותזהי מה נכון לך ותהיי שלמה עם אורח חייך. במידה ותזהי דברים שקשה לך לחיות איתם בבדיקה העצמית שלך, אז נכון ללכת לטיפול מיני שיסייע לך לחשוב על דרכים להתמודד עם מה שקשה או מפריע ולא להתכחש לכך או להדחיק זאת. מוזמנת במידה ויש שאלות נוספות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות