השלכות בהווה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/07/2015 | 14:18 | מאת: א

היי, אני בת 30 וכילדה עברתי הטרדה מינית שבה ביצעו עליי אקט מיני (לא חדירה) כשאני על הריצפה . לא הבנתי את משמעות הדבר והמשכתי בחיי כאילו לא קרה כלום. אולם כיום הרבה פעמים שאני באה לקיים יחסי מין אני נרתעת כשאני מרגישה שהבחור הוא מיני מדי לטעמי לעיתים לא מסוגלת לסבול את המגע . וחשה מנוצלת שהוא נהנה מגופי. אני גם לא נחשבת מאהבת טובה ודי מרוחקת וקרה. כאילו שלא מסוגלת להתמסר עד הסוף. האם ניתן לשנות זאת? או שזה מושרש בי כבר? תודה

שלום לך אני מאמינה שבטיפול מעמיק שיבדוק את השלכות הטראומה ניתן יהיה לגלות ולבדוק מהם המעצורים שלך וממה הם נובעים. אני מבינה מדברייך שמעולם לא טיפלת בטראומה ואולי זה הדבר הראשון שנכון לעשות כאן לפני שאת ניגשת לטיפול מיני ולהשלכות התנהגותך המינית, שאלו התוצאות.. ממליצה לך קודם כל ליצור קשר עפ 1202- מרכז סיוע ולשאול היכן תוכלי לקבל התייחסות וטיפול לטראומה שעברת גם אם היא ישנה ועבר הרבה זמן. בהמשך, יתכן ונכון לך גם טיפול מיני כדי להתייחס למעצורים שלך ולהתנהגותך המינית. אשמח לסייע בהמשך בכל שאלה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות