שאלה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/07/2015 | 11:45 | מאת: א

היי, מה ההבדל בין משיכה גופנית למשיכה מינית? האם יכול להתקיים אחד ללא השני במצב תקין? תודה מראש!

שלום לך, משיכה גופנית ומשיכה מינית הם בעיני דברים דומים שכן כפי שאני רואה את זה, גם משיכה גופנית יושבת על דברים אחרים שהם לא רק גופניים. הסיבה שאנו נמשכים לאדם מסויים יושבת על הרבה דברים לא מודעים כמו זכרונות, חוויות, תחושות, רגשות מסויימים שהוא מעורר בנו ועוד דברים שהם לא תמיד בהכרח מודעים. מקווה שעשיתי קצת סדר.. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות