לחיות עם בתולה לנצח?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/07/2015 | 01:05 | מאת: בצלאל

אני וחברתי בקשר זוגי למעלה משנה. מהרגע הראשון לא מצליחים לקיים חדירה - כואב לה. ביקרה אצל מספר רופאי נשים אשר חלוקים בדעתם לגבי מקור הבעיה. הופנתה לפיזיותרפיה וסקסולוג אבל נוטה להתחמק מהפגישות בתואנה שלא עשתה את "שיעורי הבית" שנתנו לה. לא חרמנית באופן כללי, לא מסכימה לתת מין אוראלי, לא עושה רושם שמפריע לה היעדר החדירה. אם נתחתן בטח תבקש הזרעה מלאכותית, שכן בדרך הטבעית פשוט לא נראה שזה קורה. מה תמליצי לי לעשות בנידון? לחיות עם זה? תודה,

06/07/2015 | 19:47 | מאת: תשובה

כאבים בחדירה לא בהכרח קשורים לבתולה או לא. יש נשים שיש להן בעיה כזאת שהשרירים מתכווצים. מצריך טיפול פסיכולוגי. ולגבי כאבים בגלל קרום הבתולין אז אפשר לפתוח אותו בניתוח ובלי שום קשר זה לא כזה כואב במגע מיני.

שלום לך, לפי מה שאתה מתאר, נשמע כי הבעיה של חברתך היא לא רק כאבים בחדירה, אלא בכלל איזה שהוא קושי או רתיעה ממיניות בכלל.אין לה חשק, היא נרתעת ממגעים שונים..היא מתכווצת כשנגיע רגע החדירה, משהו מפריע לה ואולי אפילו קיימת חרדה מסויימת. ושם לדעתי יושב שורש הבעיה שצריך לבדוק. בטיפול שאליו הלכה ניסו לתת לה תרגילים גופניים שברןר שלא מרגישה מוכנה לבצע ומתחמקת מהם כי עדיין לא נפתר משהו עמוק וריגשי יותר לגבי מיניות בכלל. וזה בעיני הדבר שצריך לטפל בו קודם כל בטיפול מיני. אשמח לעזור במידה ויהיו שאלות נוספות. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות