בת 17

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/07/2015 | 19:25 | מאת: נועה

שלום, יש לי משהו בין השפתיים של הפות שהוא בולט מאוד ואני לא בטוחה אם זה הדגדגן. אשמח לדעת מה זה והאם זה בסדר שזה עדיין בולט מעט כשהשפתיים סגורות.

20/07/2015 | 23:39 | מאת: מ'

הי, לא יהיה ניתן לענות לך לפי תיאור שכזה יתכן ואת חוקרת את גופך וזה בסדר אבל גניקולוג יכול לענות לך על השאלות או אמא . דגדגן זה לא משהו שבולט החוצה כשהשפתיים סגורות. מה שכן, יש 2 שפתיים .החיצוניות אלו שעליהן יש גם שיער והפנימיות. הפנימיות יכולות לבלוט החוצה מעין עור כזה שבולט. מקווה שקצת עזרתי.

מנהל פורום מין ומיניות