זיקפות ללא גירוי במהלך היום

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/07/2015 | 15:27 | מאת: דד

אני גבר בן 21 , כמעט שנה שאני שם לב שיש לי זיקפות במהלך היום ללא גירוי ללא מחשבות , הדבר הזה פוגע בביטחון העצמי שלי . יש דרך , טיפול לטפל בזה ללא התייעצות עם רופא ? לדבר על זה עם מישהו מביך אותי

שלום לך זיקפה ספונטנית היא תגובה טבעית של הגוף/ מבינה שאתה אולי במבוכה ממניותך ומנסה להסתיר זאת ולהעלים זאת. אך אולי זאת בעייתך האמיתית, היכולת לקבל את גופך כגוף מיני שיש לו תגובה מינית טבעית שנובעת מכל מיני סיבות ולחיות עם זה בשלום. יתכן שעם הזמן תחוש נח יותר עם גופך ועם תגובותיו ויתכן שאולי אם תראה שאתה חש כך לאורך זמן נכון להגיע ליעוץ אצל מטפל מיני מוסמך כדי שיסייעו לך לחוש נח יותר עם מיניותך ועם גופך. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות