תרגילים להארכה ולעיבוי של איבר המין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/06/2015 | 15:54 | מאת: אנונימי

שלום, קראתי בעבר על תרגילים של מתיחה ו"חליבת" איבר המין בכל מיני וריאציות שכאשר נעשים לאורך זמן גורמים להרחבה והארכה של כלי הדם באיבר וכך להגדלתו ועיבויו בפועל. האם מבחינה אנטומית דבר כזה אכן יכול לקרות? (בהנחה שהתרגילים נעשים בצורה נכונה ובהדרגה) האם יש סיכון בלנסות תרגילים כאלו בכל אופן? תודה רבה!

שלום לך ככל הידוע לי- ממש לא! להיזהר מאד מכל הדברים האלה. ממה שכן שמעתי יש בהם יותר נזק מתועלת. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות