לא יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/06/2015 | 23:50 | מאת: א.א

שלום רב, אנו זוג בשנות ה 25-27 נשואים כבר 4 שנים פלוס 2 בנות מקסימות בזמן קיום היחסי מין שלנו תמיד אני שם לב כשאני מחדיר את איברי ומתחיל במשגל ומעלה את מהירות הכניסה והיציאה מתחיל לכאוב לאישתי ואז היא חוסמת אוץי בידייה ודבר סה מעצבן ומפריע . כמו כן לפני ההחדרה אני נוהג לאונן לאישתי ולענג אותה לפני קיום החדרה ומדיי פעם או יותר נכון פעמים רבות היא תופסת לי את היד ואומרת לי עזוב..זה לא יקרה (האורגזמה שלה) או שהדגדגן נהיה רגיש והיא עוצרת אותי ואומרת לי עזוב ,עזוב בוא אליי.. מדוע זה ככה ? למה כשאני מכניס אצבעות אליה כדיי להרטיב אותה ולחמם אותה זה כואב לה או רגיש לה המקום , שמץי לב כשאני מכניס 2 אצבעית ממש עמוק עד שאני מרגיש כמו מחסום כזה עגלגל ואני נוגע בו זה מגרה אותה ומרטיב לה את האיבר וכך קל לי לאונן לך ברטיבות ולא יבש אשמח להסבר ולמתן ייעוץ כדיי שלא אעשה דברים שלא יענגו אותה.. תודה

שלום לך, כאב לא אמור להיות ביחסי מין בדרך כלל. אם יש כאב זה משהו שמחייב בירור ובדיקה וזה יכול לנבוע מכל מיני סיבות. החל מחוסך סיכוך מספיק וכלה בדברים אחרים. מניחה שאם יש כזה כאב יכול להיות גם קושי אצל אשתך בהגעה לאורגזמה , אך אולי זו בעיה נפרדת ולא חייב להיות קשור. גם זה מחייב בירור. לגבי הכאב הייתי מציעה לפנות לרופאת נשים שהיא גם סקסולוגית. אשמח לתת לך המלצות במייל במידת הצורך. כאב אולי מופיע פיזית אך פעמים רבות גם כאב וגם קושי בהגעה לאורגזמה יכול לנבוע מסיבות נפשיו, שונות או קושי מסויים ומעצורים כלשהם במיניות, דבר שנכון ריגשית גם לבדוק בטיפול מיני. אין סיבה שאשתך תמשיך לסבול מכאבים. אני בדרך כלל מציעה לנשים שסובלות מכאבים פשוט להפסיק אם כואב. סקס אמור להיות מהנה. בכל מקרה מוזמנים במידת הצורך לפנות למייל שלי לשאלות נוספות [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות