לאפרת מנור

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/06/2015 | 20:04 | מאת: יעל

הי, כתבתי לך ב-27.5 וענית לי... לא הבנתי אותך מצד אחד את בעצמך כותבת שקודם יוצרים חברות ואז קרבה ומין ומצד שני אני מספרת לך שכל דייט ראשון שלי מתחיל מהתלהבות יצדם ומגע וניסיון לנשק. הדוגמא האחרונה הייתה כזו: נפגשנו בבר למרות שאני כלל לא שותה. הוא כל הזמן ליטף לי את הזרוע וגם אולי קצת החזיק את כף היד... גם ליטף בגב לא ברחתי לו אבל אח"כ בליטוף החולצה עלתה ואז זזתי וזה כבר עיצבן אותי. הוא ביקש גם להריח אותי...בנוסף גם ניסה לנשק אותי בפה פשוט פתאום התקרב והרגשתי משהו רטוב על היד וזזתי... כל המפגש הייתי לחוצה ודרוכה כי אני מכירה התנהגות כזו כל חיי וזה מבלבל אותי. אין שיחות עומק אף פעם. אח"כ כל ההתנהגות שלו השתנה זה בחור שבעבר היה דלוק עליי בלימודים ולא רציתי אותו וכעת נפגשנו אבל אני לא יכולה לומר שאני מכירה. כשאני אומרת שההתנהגות השתנה הוא פתאום נישק לי את כף היד.. וכשיצאנו החוצה הוא אמר עכשיו אני מבין דברים ( כנראה למה לא רציתי אותו) את מפחדת להיפגע... אמר שאני מיוחדת והוא אמרטוב אני רוצה רק חיבוק וננתי לו בכיף כי עכשיו זה נשמע לי יותר אמין... אח"כ גם חיבק אותי שוב ותפס לי את התחת... למחרת רצה שניפגש לא יכולתי וזהו אח"כ לא נפגשנו. מלכתחילה רק נפגשתי לוומר לו רק שלום וידעתי מרא שהוא עובר לגור רחוק בערבה.. לכן לא ציפיתי גם למפגש רומנטי.. אגב התאכזבתי שלא שאל מה עבר עליי כל השנים.. בעבר שיצא איתי רק פעם אחת הוא לא נגע בי והוא הגבר היחידי שלא נגע בי ואני יודעת בוודאות שהיה דלוק עליי כי עשה הרבה שטויות בגללי. גם עכשיו הזמין לי מונית כדי שאבוא להיפגש איתו . מצד שני אין קשר יותר.. זה נורא מבלבל אותי... מנסה לומר שעם כל בחור אין לי אמון אני לא יכולה לזרום כי מפחדת להיפגע. גם איתו אם לא היינו נפגשים אז סבבה.. אבל אחרי שנפגשנו ואחרי שאמר דברים ובעיקר תנועות גוף מחוץ לפאב הבנתי שהוא ממש מחבב אותי ומעריך.. בעוד שבפאב זה נראה "עוד אחד שבודק אותך" ואז אני התהפכתי פתאום אני כן רוצה אותו גם אם בהתחלה לא הבנתי שהמפגש הוא דייט רומנטי... כי שוב ידעתי שעובר לאילת.. זה פגע בי שנגעו בי ועזבו אותי.. מה ההסבר של זה?. אני לא מבינה למה כולם מתחילים עם מגע מסיבי עוד לפני ההיכרות.. לפני שבאמת בכלל יודעים מה רוצים.. עדיין את חושבת שיש לי בעיה??

הי יעל לא לכל דבר יש הסבר חד משמעי ואת מעלה דילמות וקשיים מאד עמוקים שאין ולא יכולה להיות להם תשובה קצרה וברורה בפורום. נשמע שמה שאת מתארת ומבקשת מתאים יותר לבדיקה ובחינה שלך, של התנהגותך, פגיעותך וקשייך בשיחה טיפולית. לא נשמע לי נכון ומקצועי לדון על כך בפורום ולפסוק דברים ללא הכרות מעמיקה איתך, עם ההיסטוריה שלך ועם קשייך. את תמיד מוזמנת לשיחת יעוץ, שם יותר נראה לי המקום לדון בדברים. המייל שלי במידת הצורך: [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות