כיווץ בנרתיק?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/06/2015 | 08:56 | מאת: אני

אני ואשתי חדשים בתחום (דתיים לכן רק עכשיו) ומנסים כבר תקופה לשכב. שנינו מאוד רוצים ולמרות זאת אני מרגיש כאילו אני מכניס למקום חסום ויבש למרות שהיא מתארת שמרגישה רטובה מבפנים. הנחנו שמדובר בכיווץ בנרתיק מהלחץ אך גם כשהיא מרגישה נינוחה ומשוחררת אני מרגיש את אותה חסימה בחדירה. כתוצאה מכך אני לא מצליח להגיע לאוננות כי כאילו "תקוע" יחסית בהתחלה בכניסה. מה עלינו לעשות?

שלום לך, נשמע כי חסר לכם הרבה ידע על מיניות ויחסי מין. אשתך כנראה מאד בחרדה מקיום יחסי מין ולכן מכווצת את פתח הנרתיק, מה שלא מאפשר חדירה וקיום יחסי מין.גם חוסר בידע וגם אולי תפיסות ואיסורים מוקדמים עלולים להשפיע . לדעתי נכון שתגשו למטפל מיני מוסמך לשם הדרכה, אבחון וטיפול בקושי שלכם,ועדיף מוקדם ממאוחר. אשמח לסייע לכם במידה ויש עוד שאלות למייל: [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות