שפיכה ללא אורגזמה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/06/2015 | 18:58 | מאת: יעקב

אני בן 35 נשוי עם 2 ילדים, לעתים רחוקות אני חווה אורגזמה, לפעמים אני מרגיש שהשפיכה היא טכנית, בגלל זה אני ממעט להשתמש בתנוחה המסיונרית. אני מאוד נהנה מקיום יחסי מין ומהקרבה האם זה תקין?

שלום לך, גם לגברים יכול להיות קושי בהגעה לאורגזמה. הקושי יכול לנבוע לעיתים מסיבות גופניות ולעיתים מסיבות רגשיות. גופנית החל מקושי להתרכז בגוף ובתחושות וכלה בכל מיני מחלות כרוניות כמו סכרת לדוגמא שיכולות להשפיע על ירידה בתחושה באיבר המין. ונפשית, כל מיני מעצורים במיניות וקושי להתשחרר עד הסוף מסיבות שונות שצריך לבחון ולבדוק. מה שאני מציעה הוא בשלב ראשון בדיקה פיזיולוגית, כדי לוודא שהכל תקין. ובהמשך טיפול מיני לבדיקת הסיבות הרגשיות שמשפיעות עליך אולי ביחסי המין ולא מאפשרות לך לחוות אורגזמה. אשמח לייעץ בהמשך בכל שאלה שתעלה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות