גמירה של הבת זוג

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/05/2015 | 00:08 | מאת: שי שלום

שלום! אני והבת זוג שלי יוצאים כבר כמה חודשים. לאחרונה היא סיפרה לי שלאחר שאנחנו שוכבים במידה והיא לא גמרה יש לה כאבי בטן ובלי שום קשר היא מתבאסת מעצם כך שלא גמרה. היא בדרך כלל מגיעה לאורגזמה שאנחנו שוכבים אבל יש פעמים גם שלא. היא מבחינתה רוצה להגיע לאורגזמה בכל פעם. השאלה שלי היא האם זאת בקשה הגיונית מצידה הרי זה לא תמיד כלכך פשוט לגרום לה להגיע לאורגזמה ואני מרגיש שאני מתעסק יותר בזה מאשר להנות מהסקס עצמו. תודה לעוזרים

שלום לך, כמה דברים.. לגבי כאבי הבטן זה משהו ששווה שחברתך תבדוק עם רופא נשים. יכול להיות גם שבמהלך הסקס היא מכווצת את שרירי הבטן ואז חשה כאב כלשהוא.. איני יכולה לדעת אך שווה לבדוק זאת. לגבי האורגזמה, חברתך יותר מידי ממוקדת באורגזמה כמטרה.. וכשעושים כך האורגזמה לא רק שלא מגיעה, אלא היא בורחת... כמו שקורה. אורגזמה מגיעה ממקום של שחרור ורוגע ולא ממקום של לחץ ומתח. אז במקום להנות בסיטואציה המינית, במגע ומהרגע כשעסוקים במטרה, קשה מאד להנות . על חברתך לדעת שזה לא נורא אם לא מגיעה לאורגזמה כל פעם.. שאסור לה לרדוף אחרי האורגזמה ואם היא תלמד פשוט לשחרר ולהנות מהדרך- מהמגעים, מהאינטימיות ומשאר החלקים במגע המיני ביניכם, רק אז יש סיכוי שתגיע האורגזמה. בקיצור, הראה לה תשובתי זו, חשוב שתדע למצוא דרכים להרגע ולשחרר.לצאת מהמשימתיות שהורסת כל הנאה ופשוט לזרום עם הסיטואציה. מאחלת לכם הצלחה בהמשך ואשמח לענות לכל שאלה שתעלה אפרת מנור [email protected] www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות