סקס אורלי וכאבי גרון

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/05/2015 | 21:23 | מאת: אנונימית

ירדתי לחבר שלי והתחילו לי כאבי גרון יום לאחר מכן (אף פעם לא ירדתי לפני). אני חושבת שזה סטרפטוקוק לפי איך שהגרון שלי נראה ויש לי סטרפטוקוק בתדהירות גבוהה יחסית. יכול להיות שיש קשר? האם זה אפשרי לקבל את החיידק כתוצאה ממין אורלי? אם לא יכול להיות שזה משהו אחר שנובע מזה? אני יודעת בוודאות שאין לו שום מחלת מין.

שלום לך, נראה לי שאת צריכה להתייעץ בנושא עם רופא משפחה בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת Www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות