מה דפוק אצלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/05/2015 | 22:27 | מאת: מירב

שלום אפרת, כולן רוצות חבר חוץ ממני אני בת 24 וזה ממש לא מפריע לי וכל מי שמתחיל אני אומרת לא!!! אין לי כח למעין זנב שדבוק אליי ככה מרגיש לי. אין לי כנראה גם יצר מיני כי לרוב בני נוער סקרנים ומתנסים יותר מבאמת לאהוב אלא זה התאהבות רגעית. לי אין את זה לא מתאהבת מהר לא נדלקת מהר לא נמשכת לרוב אלו שמתחילים איתי. למה אני ככה??? אולי לך יש הסבר? תודה

מירב שלום, הלוואי והייתי יכולה לדעת את התשובה, אך אני לא מכירה אותך או את ההיסטוריה שלך, מה בדיוק קרה בכלל בקשרים משמעותיים בחייך או בהתפתחות המינית שלך. בקיצור אין לי מספיק מידע לענות על שאלתך לצערי. אם זה מטריד אותך, נכון ללכת למספר פגישות של יעוץ אצל מטפל מיני כדי לבדוק זאת. אשמח לסייע במידה ויהיו עוד שאלות בהמשך [email protected] אםרת מנור www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות