שאלה על קשר זוגי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/05/2015 | 22:24 | מאת: רעות

הי, כבר קראתי בפורומים שונים שבו בחורה שואלת ועונים לה.. על כך שמגיל 20 ואילך אם לא היה לך קשר מיני אז זו בעיה אם את לא רוצה סקס וגם רוב הבחורים לא יחכו. השאלה מה עושים אם רק מגיל 20 בחורים שמים לב אליי והם לא מנסים ליצור קודם קשר חברותי ושבכלל אתאהב. הם מרוכזים בלגעת ובמין אני נגעלת מבולבלת ובורחת. למה כל בחור רוצה נשיקה במהלך הדייט הראשון? למה מזמינים אותי אליהם? למה כל הזמן מחפשים לגעת? איך הם כבר בטוחים בקשר? אני כבר לא יודעת מה לעשות והשאלה היא איך זה בגילאים יותר מבוגרים למשל גרושים בני 50 גם הם אם מוצאים פרטנרית כחברה אז מגיעים למיטה אחרי פגישה 3-5?? אני לא חושבת שגם אם היה לי ניסיון מיני והייתי נפרדת מחבר אז בחבר השני שהייתי מכירה הייתי מסוגלת לכזאת קרבה מהירה תוך 4 פגישות מיטה. השאלה אם הבעיה אצלי או שככה זה בטבע או שאולי אני מכירה בחורים לא נכונים? ואם זה כך אני לא חושבת שאני אוכל לשנות את טבעי. מרגיש לי כמו אונס יש גם תחושה שלא ממש איכפת להם ובאמת שהם רואים שאני לא אתן להם ולרוב אני בכלל זו שבורחת אז הם נעלמים. אני נחשבת למושכת אולם אין זה אומר שאני כבר מנוסה. זה מעליב אותי כאישה. אשמח לדעת איך בעצם מתנהל קשר עד כמה החברות היא לפני המין? תודה

רעות שלום, נשמע שאת בודקת כאן כמה תפיסות שלך על מיניות.. מתוך כך את מניחה הרבה הנחות ועושה הרבה הכללות שימי לב. בראש ובראשונה התפיסה שלך שאם לבחורה אין נסיון מיני עד גיל 20 זה בעייתי... בעייתי בעיני מי? קיום יחסי מין אמור להגיע מבשלות וממקום שנכון ומתאים לך ומקום זה הוא שונה מבחורה לבחורה. יש כאלו שיתאים להן בגיל 18 לקיים יחסי מין בפעם הראשונה ויש כאלו שבגיל 21. אין נכון ולא נכון כאן- יש מה שנכון ומתאים לך. תפיסתך השניה היא לגבי גברים- שהם מעוניינים מיד בסקס ופחות בקשר.. האמנם? גם כאן יש כל מיני סוגי גברים.. יש כאלו שמעוניינים יותר בסקס ויש כאלו שמעוניינים בקשר זוגי שגם יש בו סקס. יש גם כאלה שרק מעוניינים בידידות אפלטונית. אם את מרגישה(כמו שאני מבינה ממך) שאת צריכה שיהיה יותר קשר או רגש לפני שאת מקיימת יחסי מין זה משהו שאת צריכה לאמר לבחורים שאת יוצאת איתם. במיוחד כי זה חשוב לך. לגבי שאלתך איך מתנהל קשר..... תשובתי היא כי כל קשר מתנהל אחרת כי כל קשר מורכב משני בני אדם אחרים ואין קשר דומה למישנהו. מקווה שקצת עשיתי לך סדר ועזרתי בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

09/05/2015 | 17:08 | מאת: רעות

תודה על המענה המהיר. קצת קשה להסביר אבל יש אפילו פורום שנקרא ובו בנות שואלות שאלות על מיניות וזוגיות ועונים להם בחורים. הרבה שם מן התגובות ששום בחור לא ירצה קשר ללא מין וזה בעיה מגיל 20. הסיבה דווקא לגיל הזה כי אז הבחורים כבר יותר מנוסים ובימנו עם כל מה שהולך אין להם סבלנות לבתולה או מישהי שלא הייתה בקשר. אחד כתב למשל שאם מישהי בת 30 אז זה בכלל טאבו. אני אספר לך קצת על עצמי, מעולם לא היה מישהו שהרגשתי שמתעניין בי ותמיד ברחתי אחרי פגישה 3 בגלל הלחץ ונכון את צודקת לא דיברתי או הסברתי את עצמי אבל מבחינתי מי שמתייחס אליי ככה רוצה רק את זה ואין לי טעם לכון אותו שלא ינהג בי ככה. מעבר לזה שלא כל כך התלהבתי מהאישיות שלהם. אני לא הייתי לחוצה על גברים ולא מנסה בעצמי להתחיל עם מישהו שאני רוצה וכך יצא הגורל והזמן עבר לו מלכת... ואני בת 39 ללא ניסיון וללא זוגיות. אני כעת מרגישה אולי יותר נינוחה אבל מצד שני יותר בושה כי שואלים שאלות כמה קשרים היו? כמה זמן? מה אני אמורה לענות?? וכן אני פוחדת שהרצון למיטה יהיה עוד יותר מהיר אגב אני מאוד אמיתית ושקופה וקשה לי להסתיר או לשקר שלא היה לי בן זוג. לומר שאף אחד לא נראה לי זה ישמע בעייתי ויבריח. לסיכום כבר בגיל 26 כשהיו מתחילים איתי ורואים שאני ילדה טובה היו בורחים וזה לא שייבשתי מישהו זה פשוט ככה בחור שרואה שאת לא זורמת איתו לדירה שלו וכו' עוזב.בקיצור יצא מצב של חרדה ופשוט הפסקתי לצאת עם בחורים קשה לי גם להתנשק בפגישות הראשונות..

מנהל פורום מין ומיניות