אוהב אותה חושב על אחרות/אחרים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/04/2015 | 08:22 | מאת: גרוש

יש לי חברה 4 חודשים. אני ממש מרגיש טוב איתה ואני אוהב את איך שהיא ניראית...אך במהלך הסקס או כשאני לבד מפנטז על נשים אחרות או גברים. חוויתי את זה הרבה פעמים בעבר שאחרי מספר פעמים אני מחפש ריגושים...ואז בדרך כלל עוזב את הקשר. החברה שלי עכשיו מאוד חשובה לי. האם זה שאני חושב על אחרות בשלב כל כך מוקדם של הזוגיות צריך להיות סיבה לנתק את הקשר?

שלום לך, ישנה הבניה חברתית ורומנטית כזו שאם יש בת זוג שאוהבים ונמשכים אליה, צריך תמיד לחשוב רק עליה.. ולפנטז תמיד רק עליה כל הזמן- גם ביחסי המין ואפילו שנמצאים לבד.. אחרת זה אומר שאולי משהו לא בסדר. הבניה שהרבה אנשים מושפעים ממנה , הבניה שגורמת להרבה אנשים לחשוש מקשרים או ממחויבות לאדם או בחורה אחת. זו הבניה שצריך לחשוב עליה, האמנם? האם העובדה שאתה מפנטז גם על אחרות משנה את איך שאתה מרגיש כלפי חברתך? נמשך ואוהב אותה? או אולי לא? חשק, פנטזיות ודברים שמדליקים אותנו לא חייבים להיות בהכרח שחור ולבן.. ואין כל פסול להיות עם בת זוג ולפנטז על אחרות או אחרים. כל עוד טוב לך בפועל עם בת הזוג ואתה נמשך אליה ואוהב אותה ומערכת, היחסים הזו טובה לך, אין כל בעיה בכך. העולם מלא בבחורות ובחורים .. וזה לא ישתנה.. אז אם יש בת זוג זה אומר שצריך להפסיק להתסכל ? להימשך? לפנטז ? או אולי בכלל להתעלם ? (בהקצנה..) אולי ניתן לחיות גם עם הפנטזיות וגם עם בת הזוג? ומי אמר שזה צריך לסתור אחד את השני? בכל מקרה אם מדובר בפנטזיות על אחרות זו בהחלט לא סיבה לדעתי לנתק את הקשר, בעיקר אם אתה מרגיש שהוא חשוב לך וטוב לך. מאחלת לך הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות