כאבי ראש בעת מגע

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/04/2015 | 00:04 | מאת: נילי

שלום אני בת 30 ללא נסיון מיני מטעמים של חינוך דתי וחוסר ניסיון עם גברים. כרגע אני בתחילתו של קשר זוגי טוב ומהנה. אני מעוניינת במגע ואוהבת את המגע העדין של בן זוגי , אבל בכל פעם שהוא נוגע בי באופן מיני מתחיל אצלי כאב ראש מיידי וחזק ביותר. אני מניחה שזה מכיוון שאני בלחץ אבל לא יודעת איך להתמודד עם זה... אשמח לייעוץ בעניין תודה !

שלום לך, העובדה שכאב הראש מתחיל בעקבות המגע של בן זוגך צריך לאותת לך משהו. לגברייך את באה מבית דתי, ומחינוך דתי - יתכן ויש לך כל מיני מעצורים, מחסומים או חששות שמבוטאים פיזיתבכאב ראש, כשבן הזוג נוגע בך באופן שמתפרש מיני. זה לא סותר את העובדה שאת אוהבת ונמשכת אליו, אך כנראה יש כל מיני מחסומים ולחצים שלא ברורים לך עד הסוף ונכון לבדוק אותם. מה שהייתי מציעה לך הוא להגיע למספר שיחות אצל מטפל מיני מוסמך כדי לנסות להבין ממה בנויים המחסומים האלו, ואז יהיה ניתן להתמודד עימם. אשמח לסייע, המיילי לשאלות נוספות: [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות