רופא המשפחה לא יודע מה זה בדיקות מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/04/2015 | 13:41 | מאת: תום

שלום הלכתי לרופא המשפחה וביקשתי שיתן לי בדיקות לטובת גילוי מחלות מין. הרופא משפחה אמר שהוא לא מכיר דבר כזה והוא יודע רק על HIV ולכן זאת הבדיקה היחידה שהוא נתן לי והמליץ לי ללכת לרופא עור ומין שיבדוק אותי. האם זה אמור להיות ככה? תודה

שלום לך, נשמע לי מאד מוזר שהרופא לא ידע על הבדיקות. אך יכול להיות שמדובר בנוהל מסויים שרק רופאי עור ומין יכולים להנות או רופאים מסויימים בקופה מורשים לכך.. איני יודעת. מה שכן אם אתה מתעניין בבדיקה לגבי מחלות מין תוכל לפנות למרפאת לוינסקי גם ליעוץ טלפוני וגם אנונימי בנושא. מרפאת לוינסקי מפעילה קו לייעוץ ומתן מידע בנושאי מחלות מין ו- HIV בטלפון שמספרו 03.7919704 בימים ושעות: א' 18:00 - 13:00 ב' 16:00 - 13:00 ג' 18:00 - 13:00 ד' 18:00 - 13:00 ה' 15:00 - 09:00 מניחה ששם תוכל לקבל תשובות להרבה משאלותיך בנושא. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות