נק' הג'י הגברית

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/04/2015 | 15:33 | מאת: סקרנית

שלום! קראתי מעט על נק' הג'י הגברית והבנתי פחות או יותר איך להגיע אליה. קראתי גם שגירוי שלה מגביר את ההנאה בזמן השפיכה. השאלה שלי: האם ההנאה גדולה יותר גם בזמן הסקס לפני השפיכה? בן הזוג שלי הוא דתי ולכן לא משחית זרע (חייב לגמור בפנים) אבל אני מנסה לחשוב איך אפשר לגרות לו את הנקודה בזמן השפיכה ולא מצליחה להעלות רעיון... אז מעניין אותי לדעת אם גירוי שלה למשל במין אוראלי גם יגרום להנאה מוגברת. או שההנאה הזו שמורה רק לגירוי בזמן השפיכה? תודה

שלום לך כמה פרטים על נקודת הגי של הגבר: היא נקראת נקודת הפי" (P), משום קרבתה לפרוסטטה, (בלוטת הערמונית). למעשה אזור זה נמצא בתוך החלחולת, קרוב לפי הטבעת . אם תוחדר לגבר אצבע לתוך פי הטבעת, כארבעה-חמישה ס"מ פנימה, לכיוון הבטן, יהיו גברים שיחושו הנאה . אם מחדירים אצבע מומלץ לעשות זאת בעדינות , עם סיכוך כלשהוא ורצוי בלי ציפורן ארוכה מידי כדי לא לשרוט. ניתן להזיז את האצבע בתנועות בוא הנה... והפעולה יכולה לגרום הנאה גם תוך כדי מגע מיני מלא וגם תוך כדי סקס אוראלי או בכל דרך המתאימה לכם. שימי לב שלא כל גבר מוכן ומסכים לגירוי שכזה ולפני שאת מנסה אותו שווה שתבדקי בכלל עם בעלך אם הוא מעוניין בכך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות