התעניינות וסקרנות אנטומית

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/03/2015 | 10:02 | מאת: מיכה

ד"ר רציתי לברר אם יש מצב שהפתח הנרתיק ממש צמוד לשפתיים הקטנות?הכוונה שלי שהוא בולט כלפי חוץ , פשוט ראיתי בתמונות באינטרנט אז רציתי לודא שאני לא טועה פשוט יש לי מין בילבול.

שלום לך מביאה לך קישור עם תמונה שמסביר על המבנה של איבר המין הנשי מאת הגניקולוגית ד"ר אחינועם לב שגיא. מקווה שיתן לך תשובה לשאלתך. http://www.vclinic.co.il/image/users/101838/ftp/my_files/PDF/Normal%20vulva.pdf זה נקרא " מבנה הפות התקין" מאת ד"ר אחינועם לב שגיא. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות