שלום

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/03/2015 | 13:08 | מאת: בדוי

אז ככה הייתי שמח להאריך את זמן הגמירה שלי בכמה דקות איך אפשר לעבוד על זה לבד בבית?

שלום לך, לאנשים שרוצים להאריך את הזמן עד הגמירה מומלץ תרגול התנהגותי שנקרא " עצור התחל" מבוסס על סיפרה של ד"ר הלן זינגר קפלן שנקרא - פז"מ. תרגול זה מבוסס על תרגילי אוננות בבית שמטרתם ללמוד לזהות את נקודת האל חזור(הנקודה שממנה אין חזור לפני האורגזמה) ואז ניתן יותר לשלוט ולתזמן בעיתוי השפיכה. חשוב לשים לב שתדובר שתרגול והדבר הוא לא חד פעמי. במידה ואתה מתקשה לבד תמיד תוכל לפנות למספר שיחות של יעוץ מיני שידריכו אותך בנושא. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות