שלום .לכם

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/03/2015 | 13:06 | מאת: בדוי

אז ככה אני נער בן 17 ובזמן האחרון חשבתי על זה אם בעצם אני מאונן באמצע היום ואז מכניס את איבר המין למכנס שלי מבלי להתקלח אחר כך אז בעצם יהיה לי ריח לא טוב אחרי שאני אגמור או שבעצם גמירה ואחר כך להכניס את הפין למכנס לא עושה ריח לא טוב בברכת יום טוב

שלום לך מניחה שתצטרך לבדוק איך אתה חש אחרי, והאם הריח אכן מפריע לך. במידה וכן יש לך אופציה או לרחוץ את המקום או להשתמש במגבונים לחים.. אבל הכל עניין לבדיקתך ותחושתך האישית... בברכת יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות