בעיות מיניות אישיות ובזוגיות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/03/2015 | 22:19 | מאת: אבי( שם בדוי )

שלום, אני מקווה שפניתי למקום הנכון ואקבל תשובות מקצועיות מבעלי מקצוע כי כשחיפשתי בפורומים אחרים ועונים לך אנשים יש מלא דעות ואי אפשר לקחת אותן כמידע אמין. אז ככה .. אני בחור בן 19, משרת בצבא. יש לי חברה ואנחנו בזוגיות כבר שנה וחצי עוד פרט חשוב - אני הבחור הראשון שהתנשקה איתו, שכבה איתו וכדו' שוכבים מאז שהיינו יחד חצי שנה. מאז תחילת הקשר חברתי לא ממש נהנת מהסקס עצמו, הכוונה שלי היא שהיא לא נהנת מגירוי מיני בחדירה.. לאחרונה העניין צף בינינו והעניין מטריד אותי מאוד. אתחיל בזה: לי יש פין שבזקפה הוא בגודל סביר בהחלט אבל עוד כלפי מעלה, כלומר, בצורת בננה . הדבר מקשה בתנוחות שהיא למעלה כי הוא בורח כל הזמן מתוך הפות , בנוסף התנוחה שמשאירה אותו בפנים מותחת אותו מאוד כלפי מטה וזה לעיתים כואב. כשהעלתי את השאלה האם יש בעיה עם הפין שלי היו תשובות מעורבות: חלקן אמרו שזה מצוין כי זה נותן גירוי יותר טוב לנקודת הג'י האגדית אך חלקן הגדול אמרו שכנראה המבנה של הפות שלה לא מתאים לזה של הפין שלי ודבר זה מלחיץ אותי נורא!! אני אוהב נורא את חברתי וזה מתסכל אותי במשך המון זמן שאיני מצליח לגרום לה לאורגזמה בסקס , מעבר לכך אפילו גירוי מיני היא לא מרגישה. לכל אורך הזוגיות היא הגיע לאורגזמה רק פעמיים וזה היה כשירדתי לה בלבד.. נורא מפריע לי שאני נהנה מהסקס בזמן החדירה והיא לא. בנוסף זה נותן תחושה שהיא עושה אתזה בשבילי וארצה שהיא תעשה אתזה בשבילה, כי היא נהמת מזה ורוצה. לסיכום תמציתי, מבנה הפין שלי ומבנה הפות שלה באמת יכולים לא להתאים וזה כנראה יפריע לנו במשך החיים שלנו? ? האם יש דרכים שאוכל שהיא תהיה למעלה בסקס ושלא יברח וכן אהנה מזה , זה מוריד לה את הבטחון וההנאה שלא מצליחים שהיא תהיה למעלה ואז אני לרוב בשליטה בסקס וגם אנע לא גומר שהיא למעלה. מה יש ביכולתי לעשות כדי לשפר את חיי המין שלנו. האם יש פן פסיכולוגי בבעיה? מקווה שהבנתם אותי ושתענו במהרה כי אני מאוד מאוד מוטרד מזה, מאוד! תודה מראש.

שלום לך, יכול מאד להיות שיש הרבה דברים שחסר לך בהם ידע בסקס. כמו למשל שרוב הנשים לא גומרות מחדירה והן לזקוקות לעוד מגע ולמשחק מקדים כדי שגופן יתעורר ויהיה מוכן ורגיש למגע מיני. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה דווקא מגירוי חיצוני, גירוי הדגדגן(כמו שסיפרת שקרה לחברתך בזמן מין אוראלי) ולא תוך כדי חדירה. לגבי הכאב שחברתך חשה זה משהו שנכון אולי לבדוק אצל רופאת נשים שהיא גם סקסולוגית, בעקרון ביחסי מין אישה לא אמורה לחוש כאב אלא אם כן יש בעיה מסויימת. נשמע שנכון שתגיעו למספר שיחות של יעוץ מיני כדי לקבל קצת הדרכה ולהבין איך נכון אולי לעשות זאת. אם לא מתאפשר לכם אולי לקנות ספר הדרכה בנושא, או להתייעץ עם דמויות מבוגרות בסביבתכם שאתם יכולים לדבר איתם על כך. תוכלו גם לפנות טלפונית ואנונימית לדלת פתוחה באיזור מגוריכם להתייעצות- זו גם אופציה. בכל מקרה מוזמנים לפנות גם לכאן שוב במידת הצורך. מאחלת לכם הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת מייל: [email protected] www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות