מנסה להבין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/03/2015 | 21:11 | מאת: יוסף

היי אני בן 25 ואני מעוניין לדעת מה בדיוק עובר עליי בעניין של הזהות המינית. אני נמשך לנשים ומקיים יחסי מין עם גברים. מתי שאני בסיטואציה עם אישה אני מרגיש שאני לא מסוגל לשכב איתה אלא רק להתמזמז איתה, ואני מאד רוצה להגיע למצב אינטימי עם אישה ולא מבין מה קורה לי ולמה זה נעצר.

שלום לך, אתה נשמע מאד מבולבל לגבי העדפותיך המיניות.. ונראה שאם פשוט תנסה להקשיב לעצמך ולמה באמת נכון לך לאט לאט תוכל להבין ולבחור באיזו דרך נכון לך ללכת כרגע בחייך.(עם דגש על כרגע, כי גם זה יכול להשתנות) בראש ובראשונה חשוב לי לציין שנטיה מינית לא חייבת להיות מוחלטת לצד זה או אחר.. נשים או גברים. גם ניתן להימשך ולרצות להיות בקשר עם נשים למשל ובפועל להעדיף יחסי מין עם גברים, כמו שקורה לך. יתכן ואתה נמשך גם לנשים וגם לגברים ועם גברים יותר קל לך להגיע למצב אינטימי וליחסי מין מסיבות מסויימות. הדברים הם לא פשוטים וכדי לעשות סדר ולבחור מה ואיך מתאים לך לחיות ומה ההעדפות הטובות ביותר לך כרגע, שווה ללכת למספר שיחות יעוץ מיני או פסיכולוגי, שיסייעו לך להבין יותר את עצמך ואולי גם להיות שלם עם בחירותיך. אשמח לסייע בהמשך בכל שאלה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת מייל: [email protected] www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות