ירידה בחשק המיני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/03/2015 | 21:54 | מאת: אנונימית

יש לי חבר מזה כ-3 חודשים. בתחילת הקשר היה לי חשק מיני מאוד גדול ולאחרונה הוא ירד משמעותית ואני סובלת מיובש בנרתיק כשאנחנו מקיימים יחסים. אני עדיין נמשכת אליו כמו בהתחלה אבל לא מצליחה להסביר את הירידה בחשק. לפני כחודשיים החלפתי גלולות שאף פעם לא לקחתי מקודם ואחת תופעות הלוואי שרשום שם זה ירידה בחשק המיני. מה הסיכוי שזה בגלל הגלולות? ואם לא בגלל הגלולות, מה הסיבות האפשריות? האם סיבות פסיכולוגיות יכולות להשפיע (כמו אי נוחות עם עצמי בקשר למראה ולגוף שלי), האם עייפות יכולה להשפיע? ומה ניתן לעשות כדי להחזיר את החשק ולגרום לכך שארטיב כמו מקודם?

שלום לך, בעקרון לפי דברייך יש לך חבר שאת אוהבת ונמשכת אליו. אני לא שומעת ממך כל סיבה חיצונית אחרת לירידה בחשק מלבד היובש בנרתיק שהחל פחות או יותר בזמן שהתחלת לקחת את הגלולות . ויכול להיות שזה קשור, כי לפני כן לדברייך הכל היה תקין. ברור שחשק אצל נשים זה דבר מורכב שמושפע מגורמים רבים הן נפשיים , הן פיזיים ואם את חשה אי נוחות לגבי הגוף שלך זה משהו שכן הייתי מנסה לבדוק ולטפל בו. אך קודם הייתי חוזרת לרופא הנשים ובודקת אם אולי הגלולות השפיעו כאן עלייך. אולי דרך זה שתתנסי בסוג אחר של גלולות ותיראי אם זה משפיע. במידה והמצב יימשך ותיראי שאין שינוי שווה לפנות ליעוץ מיני כדי לבדוק מה יכולות להיות הסיבות הרגשיות לירידה בחשק. מאחלת לך הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת Www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות