לא חודר עמוק מספיק

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/02/2015 | 10:17 | מאת: רון

יש לי חברה חדשה. יש לנו משיכה חזקה מאד, חיבור מעולה ותקשורת פתוחה וכנה. עם זאת, הכימיה המינית בינינו טעונת שיפור. כשהיא מאד להוטה, היא חייבת קצב חדירה ויציאה מהיר מאד, וחזק מאד, והגירוי צריך להיות עמוד מאד לתוך הואגינה. לכן, תנוחה מיסיונרית, למשל, לא מספיק טובה בשבילה, והיא מעדיפה להיות עליי, או כשאני מאחוריה, כך החדירה עמוקה יותר. הבעיה היא שלי לא נוח כשהיא מעליי בשילוב עם הקצה הגבוה והתנועות שלה (שלפעמים קצת מכאיבות לי כי הפין שלי יכול לזוז ולהתעקם קצת מרוב שהיא להוטה). גם בתנוחות אחרות, בגלל הקצב הגבוה והעוצמה שבה היא רוצה את החדירה, לפעמים קצת יורד לי, כי אני מתרכז יותר מדי בטכניקה עצמה במקום בהנאה.

שלום לך, פעמים רבות כימיה מינית אצל בני זוג חדשים, בניגוד לתפיסה הרווחת, היא משהו לא בהכרח ספונטני, אלא צריך להיבנות. במקרה שלכם יש גם משיכה חזקה מאד אז יש על מה להתבסס ולהתחיל לבנות . איך היא נבנית? על ידי תקשורת ברורה וגלויה.. יש לך תחושות מסויימות , כאבים לעיתים ומשהו שלא נח לך איתו במגע המיני ביניכם. הפתרון הוא לדבר עם בת הזוג שלך ולשתף אותה בכך. תמיד אפשר לחשוב על כל מיני פתרונות יצירתיים גם אם זה נראה לך לא נגיש או לא בר שינוי כרגע. אין סיבה שתחווה סקס טכני ולא תתמקד בהנאה ותהנה באותה מידה שחברתך נהנית רק כי פשוט לא אמרת שזה מה שאתה צריך.. מאחלת לך הצלחה בהמשך ואשמח לסייע במידת הצורך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות