שפיכה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

15/02/2015 | 14:01 | מאת: משה

היי אפרת, אני חרדי קרוב לגיל ה 30. אף פעם לא נגעתי במישהי ואף פעם לא אוננתי, מסיבות דתיות, חוץ משפיכה לא רצונית בשינה הרבה פעמים. יש לי בת זוג חדשה, אנחנו נוגעים אבל לא עושים סקס כרגע. נשיקות, שינה יחד, וקרבה פיזית. עומד לי מאד מהר ברגע שאני נוגע בה, ושאנחנו שוכבים קרוב אחד לשני והאיבר שלי נוגע בגוף שלה תוך זמן קצר מאד יש לי שפיכה (עם בגדים). זה נורמלי? טבעי, בגלל שאף פעם לא מימשתי את החרמנות? אם אני שוכב מעליה ושנינו עם בגדים תוך חצי דקה אני יכול לגמור. אני פוחד שכשנעשה סקס אחרי שנתחתן אני אגמור רק במשחקים המקדימים עוד לפני שאחדור עליה. מה אפשר לעשות?

שלום לך, אתה מתאר תופעה שנקראת שפיכה מהירה. במקרה שלך כיון שאתה חרדי וקיים איסור על אוננות או שפיכה נשלטת עד לקיום יחסי מין בנישואין, אין לך כל אפשרות לשלוט או לנסות לשלוט בשפיכה והיא קורית באופן ספונטני. גם בשל העובדה שהכל חדש ומרגש עבורך . החדשות האופטימיות שיש לי עבורך הן שתזמון השפיכה זה משהו שניתן ללמד תוך כדי תרגול כיצד לשלוט ב"נקודת האל חזור" שהיא הנקודה שלומדים לזהות קצת לפני השפיכה וכך ניתן ללמוד איך להאריך את הזמן עד לשפיכה. כיון שקיים איסור על אוננות או שפיכת זרע לריק, לכשתינשא, ניתן לבצע תרגול זה בשיתוף האישה בלי לעבור על העקרונות הדתיים החשובים לך. מקווה שהרגעתי ונתתי תקווה ולו במקצת בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות