החבר עזב אותי למישהי אחרת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/02/2015 | 07:02 | מאת: אפ

אני מכירה חבר, ידיד כבר שנתיים. אנחנו כבר בגיל 50 אפשר להתייעץ איתו על הרבה תחומים. המין מעולה. רצוי לציין שלא היה לי מין לפניו. מההתחלה הרגשתי שקשה לו להיות בחוץ במחיצתי אבל בבית מעולה. יש כנות ביננו. אנחנו לא רבים. בהמשך הסכמנו שנמשיך להיות בקשר גם מיני, יש כנות, הוא מספר על הכל הוא רצה מישהי אחרת, אני תמיד חייתי שיהיה בסדר בהרגשה שקשר שמבוסס על מין יכול אולי להיפך לקשר רציני. כל התקופה האחרונה הוא אמר שאני אחפש מישהו אחר כי הוא מחפש. אבל כל פעם שהוא עזב הוא חזר מהר, שלא מצא יותר טוב. צריך לציין שאני לא התקשרתי כשהוא נפרד, אלא הוא. לא רדפתי. רצוי לציין שאין לו מה להציע לי הרבה, שיש לו ילדים שלושה ולי אין בכלל, הוא גר בשכירות ולי יש דירה משלי, יש לו עסק אבל לי אין עבודה. אבל סה"כ הוא בן אדם שאני אוהבת ואפשר להתייעץ בהרבה נושאים. הוא סבלני, כשרע לי הוא קשוב. אני אוהבת. הפעם האחרונה הוא סיפר לי בפרטים שהכיר מישהי, פרטי פרטים מה היתה בשיחה. אמרתי לו שנפרד בתור ידידים. כשיש לו מישהי אחרת לא יהיה מין. הוא הסכים. הפעם הזאת לא היה לי טוב בלב, כאב ובכיתי. האמון בו התנפץ. אני לא יודעת מה לעשות. בתחילת שבוע שעבר הוא התקשר ושאל למה לא התקשרתי. אמרתי לו למה להתקשר יש לך מישהי אחרת, השיחה הסתיימה במילים בשבוע טוב. יתכן מאד שהוא יתקשר שוב. אני מבקשת שתייעצו מה לעשות איך הלאה. לקבל או לא

שלום לך, אני שומעת שאת מאד סובלת ואני מניחה ממה שאני מבינה שהדבר המרכזי ממנו את סובלת הוא שלא ברור לך מה סוג הקשר בו את נמצאת. את נמצאת בקשר עם אדם שיש לך רגשות אליו וכפי שאני מבינה מדברייך את מעוניינת בו כבן זוג ולא רק כ" ידיד שיש איתו סקס".. הוא לעומת זאת נותן לך תמונה לא ברורה ואת נפגעת שוב ושוב. מה שהייתי מציעה לך הוא קודם לסגור עם עצמך מה את רוצה מהקשר, אחרי כן לבוא ולדבר איתו בצורה ברורה ולהגיד מה הציפיות שלך ומה את צריכה- במידה והוא לא מעוניין במה שאת מעוניינת יכול להיות שתתאכזבי, אך מצד שני לא תחיי בחוסר וודאות ובכאלו טלטלות רגשיות. אשמח לסייע לך בהמשך במידת הצורך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות