פנטזיות של בעלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

15/01/2015 | 18:21 | מאת: מוטרדת

שלום. אני ובעלי ביחד כבר 6 שנים. יש בינינו קשר פתוח וסקס טוב. מטרידה אותי תופעה שהשתדלתי להתעלם ממנה במשך זמן רב- בעלי קורא בשמות של נשים אחרות במהלך הסקס. תמד הדחקתי והתייחסתי לזה כאל פנטזיה שלו. מה שממש מטריד אותי הוא העובדה שהוא קורה הרבה פעמים בשם של אמא שלי וממש מזכיר אותה בדימויים גסים. זה משגע אותי. לא יודעת איך להתמודד עם זה. האם לדבר איתו על זה? איך להתיחחס לעניין? אשמח לעצתך והכוונתך.

שלום לך, שמחה לשמוע על העובדה שאת נמצאת בזוגיות בה את מרוצה מחיי הסקס שלך ואת חשה כי קיים קשר פתוח. אכן, גם בני זוג אוהבים שנמצאים יחד עדיין מפנטזים גם לא זה על זה לעיתים והעניין טבעי ולגיטימי, כמו שגם את חשת. הבעיה מתחילה אם יש נושא שפוגע, קשה או מטריד את בן הזוג- במקרה שלך העובדה שקורא בשמה של אימך ... מה שאני מניחה נראה לך לא שייך, לא מתאים ומאד מטריד אותך. במקרה שכזה מציעה להגיד לו את הדברים בממפורש.. בטח אם זה מפריע ופוגם בהנאתך מיחסי המין ובטח אם הקשר פתוח ומאפשר שיחה והקשבה. אני נוטה להניח שזה לא נעשה על ידו בכוונה תחילה לפגוע או להטריד ואם יהיה מודע למעשיו יוכל גם לשנותם. מאחלת לך הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות