אוננות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/01/2015 | 15:39 | מאת: אנונימית

שלום, אני בחורה בת 27 ושאלתי היא: האם זה נורמאלי שאני מעולם לא אוננתי? כשאני נמצאת עם בחורים אני מאוד נהנית שמחדירים לי אצבעות וגם מהחדירה עצמה (וזה למרות שעדין לא הגעתי לאורגזמה) אבל זה נורמאלי שאני לא נהינת מהחדרה של אצבעות של עצמי ,אלא רק אם זה הפרטנר שעושה לי את זה? כשאני מנסה לבד לאונן זה מרגיש לי כפעולה סתמית שלא מסבה לי כלל הנאה

שלום לך, לכל אישה יש את הרקע והחיים שעברה, לחינוך שקיבלה, לתפיסות שהפנימה מהבית ומהחברה ולתחושות שלה לגבי עצמה וגופה , לכל אלו יש השפעה על איך מרגישה לגבי גופה והדבר יכול להשפיע גם על איך מרגישה לגבי המיניות שלה או איך מתנהלת איתה.(יותר משוחררת, יותר עצורה וכדומה..) אני מניחה שאת מהסיבות שלך, משהו עצר או משהו לא עניין או תחושות אחרות שמנעו ממך לבדוק את גופך, להכיר ולהתייחס וגם לגעת באיבר המין שלך. עם גברים לעומת זאת איפשרת מגע ויחסי מין, אך עדיין משהו עצור שם שלא מאפשר לך להנות עד הסוף ולהגיע לאורגזמה.לא עם גברים ובטח לא לבד. להערכתי מה שנכון, אם הדבר מפריע או מציק לך ובמידה ואת מעוניינת, ללכת למספר שיחות אצל מטפל מיני מוסמך לשם בדיקת הגורמים , או המעצורים האלו שעמדו ועומדים בדרכך . ברגע שאלו יאותרו, אפשר יהיה לנסות לאתר,לפרק ולהבין אותם ואז דברים ישתנו. אשמח לעזור בכל שאלה. מייל: [email protected] אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות