שאלה חשובה בנוגע להרפס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/01/2015 | 17:03 | מאת: רפי

במידה והתנשקתי עם מישהי שיש לה הרפס, אך בזמן הנשיקה השפתיים שלה היו בריאות לגמרי, האם יש סיכוי להידבק? האם במידה והשתפיים של נושאת ההרפס בריאות אך שלי עם חתך קטן - זה מגביר את הסיכוי להידבק? או האם ההדבקות יכולה לקרות רק כאשר ההרפס פעיל וגלוי אצל הנושא?? תודה

שלום לך מציעה לך לפנות למרפאת לוינסקי שנותנת גם מידע אנונימי בנוגע להידבקות במחלות מין. מרפאת לוינסקי: 03.5373738 מענה לקביעת תור ניתן בשעות קבלת קהל, נא ציינו את סיבת פנייתכם ככל שניתן. 03.6875157 פקס 03.7919704 קו ייעוץ פורום שאלות ותשובות ניתן לשלוח מייל לכתובת: [email protected] מאמינה שתקבל שם מענה בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות