המשך לשאלה.

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/01/2015 | 00:53 | מאת: אלינה

היי, שאלתי לפני כמה זמן איך גורמים לגבר לרדת לאישה. כן הוא בן זוגי כבר 6 שנים. אבל לא מוכן לרדת. אני והוא ממש דיברנו על זה ואני תמיד מתקלחת לפני והוא לא נגעל. הוא אןמר שזה לא מתאים לרדת מאיפה שמוציאים שם ילדים וזה נותן לו מחשבות לא טובות בכלל. הוא מוכן לעשות הכל חוץ מזה ואני ממש רוצה את זה. אני נשארת לא ככ מסופקת. אז מה אפשר לעשות שהוא כן ירד או יגרום לי להגיע לאורגזמה?? תודההה רבה;-)

04/01/2015 | 17:25 | מאת: אחת

הי, אני לא חושבת שאת יכולה להכריח בן זוג לעשות משהו במין שהוא לא רוצה וזאת לאחר שכמובן דיברתם על הנושא והוא בשלו. גם לך יש בטח דברים שלא היית רוצה לעשות במין ולא היית רוצה שיכפו את זה עלייך בטח ובטח אם זה דוחה אותך. לא חייבים לעשות הכל במין מה כל בן זןג שהיה לך ריצת אותו עד הסוף? בו אין שום פגם ואם לך קשה לקבל אותו כפי שהוא וזה ממש אבל ממש מפריע לך בקשר ,אז תעזבי.

מנהל פורום מין ומיניות