לאפרת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/01/2015 | 20:30 | מאת: מישהי

הי, את יכולה להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין עו"ס קליני + חבר באיטם לעומת פסיכולוג קליני +חבר באיטם מבחינת סוג הטיפול? כלומר איך יודעים למי לפנות? תודה

שלום לך, בעקרון אין הבדל כל מטפל מוסמך באיט"ם הוא בעל נסיון של שנים רבות בטיפול ועבר הכשרה והתמחות של מספר שנים טובות בטיפול מיני בנוסף לרקע המקצועי הקודם שלו..עד שקיבל את המומחיות. לכל מטפל, יש סגנון טיפול מעט שונה , וכל מטפל משתמש גם בהתאם לאישיותו בסגנון קצת אחר. הנקודה מבחינתך היא מה מתאים לך, ולאיזה מטפל את מתחברת גם מבחינת הסגנון וגם מבחינה אישיותית. אשמח לסייע בהמשך אם יהיו לך עוד שאלות אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות