יחסי מין ללא קונדום

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

21/12/2014 | 14:22 | מאת: שירה

שלום, רציתי בבקשה לדעת האם עליי לעבור בדיקות כלשהן לפני קיום יחסי מין ללא קונדום במידה והייתי בתולה לפני הפרטנר הנוכחי? האם אני עלולה להדביק אותו במשהו? בנוסף- אילו בדיקות עליי לוודא שהוא עובר לפני וויתור על קונדום? (במידה וקיים בעבר יחסי מין אך עם קונדום תמיד) תודה רבה מראש!

שלום לך, גם אם את בתולה, ישנן פעילויות מיניות כמו מין אורלי למשל,אם נחשפת אליהן, שעלולות לחשוף אותך להידבקות במחלות מין. ליתר בטחון מה שהייתי ממליצה הוא לפנות או לרופא משפחה ולבקש סדרת בדיקות או למרפאת לוינסקי שעוסקת בבדיקה, טיפול ומניעה של מחלות מין לבדיקות.(ניתן למצוא את פרטי המרפאה באינטרנט). מאחלת לך הצלחה בהמשך ואני כאן במידה ויהיו שאלות נוספות בברכה אפרת מנור מטפת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות