תופעה מוזרה בזמן סקס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/12/2014 | 22:57 | מאת: גל1234

בקשר האחרון שהיה לי, באמצע הסקס התחילו לי זרמים מוזרים ברגליים ובידיים. ככל שהמשכנו זה נמשך והתחזק עד שהייתי חייבת להפסיק. ולקח לפחות 15 דקות עד שזה נרגע. תחושה שכל הדם שלי זורם לכפות הידיים והרגליים ברמה שנסגרו לי כפות הידיים ולא שלטתי בהם, לא הצלחתי אפילו למשוך את השמיכה. זו פעם ראשונה שקורה לי משהו כזה והייתי עם כמה גברים לפני. הסברתי את זה לבן זוג והוא היה מאוד רגיש והכל אבל כל פעם ששכבנו זה הופיע שוב והיה צריך הפסקות באמצע. חוץ מפעם אחת ששתיתי לפני ואז בקושי הרגשתי את זה. כשפניתי לרופאת נשים היא הייתה די אדישה ואמרה שזה נורמלי וזה נקרא "היפרוונטילציה"- נשימת יתר. ככל שקראתי על זה לא מצאתי שום קשר בין זה לבין מה שהיה לי. לא מצאתי כל קשר בין זה לבין סקס וגם התסמינים והתופעות לא דומות בכלל. בנוסף, הייתי רגועה לחלוטין בסקס ולא לחוצה או משהו. כל כמה שקראתי על סקס בפורומים ובאתרים שונים לא מצאתי כלום על תופעה כזאת.. אשמח אם תוכלי לעזור לי

שלום לך, חקרתי מעט את התופעה שדיברת עליה ואפילו התייעצתי עם מספר רופאות נשים שאני מכירה. לצערי התופעה שאת מתארת לא היתה מוכרת, גם אני מעולם לא נתקלתי בדיווח שכזה. יכול להיות שמה שהרגשת בזמן קיום יחסי המין הוא התרגשות מאד גדולה או תגובה גופנית מאד חזקה להנאה המינית שחווית, איני יכולה לדעת אלא רק לשער. צר לי שלא יכולתי לעזור יותר בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות