ירידה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/12/2014 | 20:16 | מאת: אלינה

איך אפשר לגרות לגבר לרדת לבחורה? ובדרף שתגרה אותו כי שאומרים לו הוא לא עושה. ורבתי איתו מלא ואף הפסקנו באמצע. הוא אפעם לא ירד לי. אבל הוא מחדיר אצבעות ואני רוצה לנסות שהוא ירד לי. תודה וסליחה על השאלה.

שלום לך, אני מבינה שמדובר בבחור שיש לך איתו קשר זוגי או מיני. את מעוניינת שיעשה לך מין אוראלי ואם אני מבינה ממך נכון- הוא מסרב? יכול להיות שיש לו איזה שהוא קושי עם זה. יש גברים שזה לא קל להם, יש כאלה שנרתעים או אולי לא יודעים איך... נסי לשוחח איתו על זה בשקט, ללא דרישה מצידך או ללא ריב ונסי להבין מה מפריע לו לעשות זאת. אולי יש משהו שאת יכולה לעשות כדי לעזור לו.. כמו למשל להתקלח קודם או משהו כזה. אבל קודם עלייך לנסות ולהבין מה מפריע לו. מאחלת לך הצלחה ואני כאן אם יהיו עוד שאלות בברכת חג שמח אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות