איסור יחסי מין בשל שיליית פתח

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/12/2014 | 21:10 | מאת: הילה

שלום רב. בת 38 בהריון 3 עם שיליית פתח בשבוע 16. רופא אסר עלינו לקיים יחסי מין עד סוף ההריון !! נשמע לי לא אנושי להתנזר לחצי שנה .. האם יש תחליפים ??.. או פעילות מינית מותרת עם שיליית פתח ?

שלום לך, מציעה בתור התחלה להתייעץ עם רופא הנשים ולהבין מה בדיוק אסור לפרטי פרטים. האם מדובר רק למשל בחדירה שאסורה? או גם הגעה לאורגזמה? מעבר לכך אני מניחה שמגע, חיבוק, ליטוף ומגע באזורים ארוגניים הוא בטח לא אסור. יחסי מין הם דבר מאד רחב ויש עוד מיגוון של מגעים מהנים וארוטיים שיכולים להיות מעבר לחדירה... שוחחי עם הרופא שלך למרות המבוכה ושאלי אותו. במידת הצורך מוזמנת לחזור לכאן במידה ויהיו שאלות נוספות בברכת חג שמח אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות